STÄNDIGT VARIERAD TRÄNING

Följ oss på

  • Instagram

INFORMATION


Snart står Hawkridge nya träningsplats redo. Vi har premiärat med gruppträningar och dessa kör på som vanligt i väntan på att allt ska bli klart. 
När allt är klart  kommer vi att bedriva gruppträning samt erbjuda dig som individ att träna på din egen hand med vår utrustning när det passar dig, öppen träning. 


Vad är det för träning?
Det är roligare att träna tillsammans! 

För dig som gillar att träna i grupp med en peppande coach och andra deltagare som taggar dig att kliva över dina gränser. Passen är noggrant planerade utifrån evidensbaserad träning- detta för maximal effekt på din kondition och styrka. Passen innehåller uppvärmning följt av träning som varierar från pass till pass. 
Följ oss på instagram för "dagens pass och bra att veta" @hawkridge_kondition_styrka

En coach/utbildad tränare finns med under hela gruppträningspasset för att hjälpa dig att hitta rätt nivå oavsett om du är nybörjare eller avancerad. Detta betyder att du kan vara med oavsett du är ung/gammal eller tränad/otränad. Som deltagare upplevs träningen nästan som personlig tack vare din familjära miljön, få deltagare, coachingen och peppningen du får. Övningar som förekommer under passen består av bland annat av kroppsviktövningar, skivstångsmoment, hantelövningar, wallballs mm. Allt för en varierad och funktionell träningsform. Exempel på övningar hittar du här.
Gruppträning finns som 30 minuter eller 60 minuters träningspass. 

Ansvarig för träningen är Niklas Alm
Utbildad CrossFit Level 1 Trainer Online (CF-OL1)
Idrottslärare med 20+ års erfarenhet 
25+ års erfarenhet av träning på olika nivåer

 
Har du frågor tveka inte att komma förbi eller skicka ett mail till info@hawkridge.se 

VI SES! 

PRISER

Priser (Gäller från 2 juli 2021 tillsvidare):
Singelbiljett grupptränings.........................................................75 kr 
10-kort gruppträning................................................................500 kr 
Personlig träning ett tillfälle......................................................375 kr 
Personlig träning 10 tillfällen.................................................3 400 kr

Företagsträning maila för offert info@hawkridge.se

Egen gruppträning, egen dag och tid tillsammans med de deltagare som du väljer (max 7 st): 450 kr/träningspass Bokning via info@hawkridge.se

Företagsträning maila för offert info@hawkridge.se
 
Månadsmedlem *** kr /månad
Som medlem har du tillgång till träningsplatsen för att bedriva egen träning när det passar dig. Observera att alla gruppträningar och vid personliga träningspass räknas HELA platsen som bokad. Info om detta finns på medlemssidan. 

Betalning sker via Swish till 
123 266 39 61 (AB Dubbelalmen)

Märk din betalning med din epost adress, denna används sedan för att registrera medlemsskap på hemsidan. Klicka här för att registera dig.

Säsongskort * *** kr: giltigt till 31 September 2021(Tillgång till träningsplats)
Månadskort *** kr: giltigt till den sista varje månad, förnyelse erbjudande skickas varje månad 5-10 dagar innan avslut. (Tillgång till träningsplats)
MEDLEM

Medlem blir du vid månads-, säsongkort och du kan då träna när du vill (förutom när det är gruppass inbokade) på Hawkridge träningsplats. Du har tillgång till vår utrustning (viktskivor, hantlar, skivstänger, wallballs mm) och kan nyttja detta mellan kl 06.00 och kl 21.00 (mån-fre), mellan kl 08.00 och kl 18.00 (lör-sön). 

Vid nyttjande av träningsplats tänk på att: 
Alla gruppträningspass, personliga träningspass och eventuella evenemang räknas som att träningsplatsen är bokad varvid du behöver anpassa dig efter dessa tider vid din planering av ditt träningspass. Tider då träningsplatsen är upptagen uppdateras dagligen på medlemssidan. Du ansvarar för att du tar hand om dig själv på bästa sätt och vi räknar med att du tar hand om vår utrustning som om det vore din egen.  

Frågor kring medlemsskap hör av dig till info@hawkridge.se